Vadfoss trafo

Vadfos Pulp AS

Ny trafostasjon for Vadfos Pulp AS i Kragerø

B45 Anlegg AS utførte betongarbeidene på den nye trafostasjonen for Vadfos Pulp AS i Kragerø. Dette prosjektet har vært en kompleks utfordring, med store krav til driftssikkerhet, plassutnyttelse og samarbeid med byggherre.

Betongkonstruksjonen for strømtrafoen, med sitt 100 m2 grunnareal og 5 m høye kammervegger, krever spesiell oppmerksomhet. I tillegg måtte vi håndtere tung belastning fra industrielle maskiner på det plasstøpte dekket over veggene.

Et av de mest kritiske elementene i prosjektet var den ensidige utstøpingen av en 5 m høy trafovegg inntil en Lecavegg i det eksisterende trafobygget. Her måtte vi være ekstra nøye for å unngå skade på Lecaveggen og forhindre at den eksisterende trafostasjonen ble avbrutt eller stanset. Konsekvensene ville vært katastrofale for industrien.

Ved å holde fokus på HMS, kvalitet og god logistikk klarte vi å løse denne komplekse oppgaven innenfor tidsrammen og økonomiske ramme. Byggherren er svært fornøyd med resultatet, og det er vårt viktigste mål som entreprenør.

Vi i B45 Anlegg AS er dedikerte til å levere høykvalitets betongarbeid og takker Vadfos Pulp AS for tilliten de har vist oss. Hvis du ønsker å vite mer om våre prosjekter eller ønsker å forstå hvordan vi kan bidra til dine behov, er du velkommen til å kontakte oss.»

Marked og anbud

Vi i B45 Anlegg AS er dedikerte til å levere tjenester av høy kvalitet, og vi mener at god forståelse av markedet og effektiv håndtering av anbudsprosessen er avgjørende for vår suksess.

B45 prosjekter

B45 ANLEGG AS leverer profesjonelle tjenester innen betongbro-konstruksjoner, tunnelportaler og hydrotekniske dammer i Sør-Øst Norge.