Grautheller Bruer

E39 Kristiansand Vest-Mandal Øst

B45 Anlegg AS - Din pålitelige samarbeidspartner for effektive og sikre byggeprosjekter.

Vi er stolte over vårt vellykkede samarbeid med Strøm Gundersen AS, AF Gruppen AS og Nye Veier AS på Grautheller bruer i Kristiansand, på E39 Kristiansand Mandal. Som UE bidro vi til konstruksjonen av to imponerende bruer – en fire-felts spennarmert kassebru på ca 150 m og en to-felts spennarmert kassebru på ca 150 m. Disse bruene ble bygget parallelt og vi sørget for høy kvalitet, fremdrift og enestående HMS-standard under hele prosessen.

Vår pålitelighet og evne til å opprettholde høy kvalitet og effektiv fremdrift har gjort oss til en anerkjent aktør i prosjektet. B45 Anlegg AS har lagt stor vekt på å være en solid samarbeidspartner som alltid leverer resultatene som forventes, samtidig som vi tar ansvar for et trygt og sikkert arbeidsmiljø.

Vi er glade for å tilby våre tjenester til en rekke ulike bransjer og sektorer. Vårt erfarne team består av dedikerte fagfolk som behersker alle aspekter ved konstruksjon og anleggsvirksomhet. Med vårt fokus på kvalitet, effektivitet og sikkerhet kan du føle deg trygg på at vi vil levere resultatene du ønsker og fortjener.

Kontakt oss i dag for mer informasjon eller for å diskutere hvordan vi kan bidra til ditt neste byggeprosjekt. Vi ser frem til å samarbeide med deg og å skape imponerende konstruksjoner sammen.

Marked og anbud

Vi i B45 Anlegg AS er dedikerte til å levere tjenester av høy kvalitet, og vi mener at god forståelse av markedet og effektiv håndtering av anbudsprosessen er avgjørende for vår suksess.

B45 prosjekter

B45 ANLEGG AS leverer profesjonelle tjenester innen betongbro-konstruksjoner, tunnelportaler og hydrotekniske dammer i Sør-Øst Norge.