Bane

Det er her det begynner

B45 Anlegg AS - Din pålitelige partner innen betongarbeid på bane

Vi er en anerkjent betongentreprenør med spesialisering innenfor betongarbeid på bane. Med et sterkt fokus på samarbeid og kvalitet har vi bevist vår evne til å levere vellykkede prosjekter gang på gang.

Sikkerhet og god HMS står i sentrum for vår virksomhet, og vi tar dette på største alvor. Som en engasjert aktør kan du trygt stole på oss som din partner. Vi har implementert strenge sikkerhetsrutiner og retningslinjer for å sikre at alle involverte opplever en trygg arbeidsplass. Din sikkerhet er vår prioritet.

For å sikre den høyeste standarden velger vi nøye ut leverandører og samarbeidspartnere som deler vårt fokus på sikkerhet og kvalitet. Vi plukker det beste fra hver enkelt for å kunne utvikle og skape en enda tryggere hverdag.

Vårt team består av dyktige og erfarne fagfolk som har gjennomført alle nødvendige sikkerhetskurs som kreves for arbeid på og ved bane. Dette gjør at vi kan levere arbeid av ypperste kvalitet samtidig som vi opprettholder høyeste standarder innen sikkerhet.

Ta kontakt med oss i dag for å diskutere dine prosjekter og behov.

B45 Anlegg AS – Din trygghet på skinner.

Relaterte prosjekter

Marked og anbud

Vi i B45 Anlegg AS er dedikerte til å levere tjenester av høy kvalitet, og vi mener at god forståelse av markedet og effektiv håndtering av anbudsprosessen er avgjørende for vår suksess.

Kontaktpersoner

Daglig leder

Prosjektleder

Prosjektleder