Svalbard

B45 Anlegg AS, et dedikert entreprenørselskap

Ringmurer og fundamenter for nybygg

B45 Anlegg AS, et dedikert entreprenørselskap som tar på oss alle typer oppdrag. Vi har også gjennomført en suksessfull jobb på Svalbard for LNS, hvor vi fikk ansvaret med å bygge ringmurer og fundamenter for et nybygg. I tillegg hadde vi med oss Kragerømureren AS som muret opp en Lecavegg på ca. 9 meter høyde, som fungerte som brannvegg mot et eksisterende bygg.

B45 Anlegg AS elsker utfordringer, og vi trives med å bli satt på prøve. Vi takket ja til oppdraget på Svalbard uten å nøle, og stilte med et team på totalt 5 mann. Jobben var krevende, men teamet vårt viste profesjonalitet, dedikasjon og ekte lidenskap for faget. Vi leverte ikke bare et velutført prosjekt, men alle våre ansatte fikk også en uforglemmelig opplevelse på Svalbard. Vi trivdes så godt at vi ikke ønsket å forlate øya!

Uansett hvilken type oppdrag du har, kan du stole på at B45 Anlegg AS leverer høy kvalitet, presisjon og effektivitet. Vi har lang erfaring innen bransjen, og vårt erfarne team av fagfolk behersker alle aspekter ved anleggsarbeid. Vi tar oss av alt fra mindre oppdrag til store prosjekter, og vi er alltid klare for å ta fatt på nye utfordringer.

Vi vil gjerne bli din foretrukne samarbeidspartner. Utforsk vår hjemmeside for å lære mer om våre tjenester og prosjekter vi har gjennomført. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale om dine behov. B45 Anlegg AS er her for å gjøre ditt prosjekt til virkelighet!

Marked og anbud

Vi i B45 Anlegg AS er dedikerte til å levere tjenester av høy kvalitet, og vi mener at god forståelse av markedet og effektiv håndtering av anbudsprosessen er avgjørende for vår suksess.

B45 prosjekter

B45 ANLEGG AS leverer profesjonelle tjenester innen betongbro-konstruksjoner, tunnelportaler og hydrotekniske dammer i Sør-Øst Norge.