Dam Mjøvann

Porsgrunn

B45 Anlegg AS - din partner for bygging og rehabilitering av dammer og kraftstasjoner.

Vi er stolte av å ha vært en del av det spennende prosjektet med Dam Mjøvann i Porsgrunn, hvor vi utførte byggearbeidene i samarbeid med Consto Anlegg Sør AS, på oppdrag fra Porsgrunn kommune.

Gjennomføringen av dette prosjektet er et tydelig eksempel på vår styrke og kompetanse innen dambygg og rehabilitering. Vi satte fokus på bærekraft, miljø og fornying i alle faser av arbeidet, for å sikre en optimal utnyttelse og lang levetid for dammen.

Med vårt erfarne team av fagfolk og ingeniører, som har spesialisert seg på dambygg og rehabilitering, kan vi garantere høy kvalitet og pålitelighet i hvert eneste prosjekt vi utfører. Vi tar oss av alt fra planlegging og design til konstruksjon og etterbehandling, og sørger for at alle relevante sikkerhetsstandarder og forskrifter blir overholdt.

Vårt mål er å skape bærekraftige løsninger som tilfredsstiller dagens krav samtidig som vi tar hensyn til fremtidige behov. Med et sterkt fokus på tekniske innovasjoner og bruk av miljøvennlige materialer, streber vi alltid etter å være i forkant av utviklingen innen vårt fagfelt.

Kontakt oss i dag for å diskutere ditt neste damprosjekt. Vårt dedikerte team ser frem til å samarbeide med deg og levere en skreddersydd løsning basert på dine behov og krav. Sammen kan vi forme en bærekraftig fremtid med solid og pålitelig infrastruktur.

Marked og anbud

Vi i B45 Anlegg AS er dedikerte til å levere tjenester av høy kvalitet, og vi mener at god forståelse av markedet og effektiv håndtering av anbudsprosessen er avgjørende for vår suksess.

B45 prosjekter

B45 ANLEGG AS leverer profesjonelle tjenester innen betongbro-konstruksjoner, tunnelportaler og hydrotekniske dammer i Sør-Øst Norge.