Dammer

Det er her det begynner

B45 Anlegg AS, din partner på dam- og kraftanlegg

Vi har sterke og erfarne team av medarbeidere og eiere, som sørger for å levere høy faglig kvalitet i alle prosjektene vi tar på oss.

Enten det er bygging eller rehabilitering av damanlegg, kan du være trygg på at B45 er din pålitelige samarbeidspartner.

Vi setter våre kvalitetsmål i førersetet i alle våre prosjekter, i tillegg til å ha et sterkt fokus på helse, miljø og sikkerhet (HMS). Vår omfattende erfaring fra arbeid med komplekse konstruksjoner og anlegg over hele Norge gjør oss i stand til å håndtere utfordringer med trygghet og kompetanse. Når du velger B45, kan du være sikker på at du vil oppleve oss som en solid og pålitelig samarbeidspartner for ditt prosjekt.

Vi er eksperter på betong og samarbeider tett med pålitelige partnere for å sikre at sluttresultatet møter og overgår dine forventninger. Med bruk av moderne teknikker og utstyr, er vi godt rustet til å lykkes med ditt prosjekt.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg med ditt neste prosjekt. Vi ser frem til å jobbe sammen med deg og skape langvarige resultater.

Relaterte prosjekter

Marked og anbud

Vi i B45 Anlegg AS er dedikerte til å levere tjenester av høy kvalitet, og vi mener at god forståelse av markedet og effektiv håndtering av anbudsprosessen er avgjørende for vår suksess.

Kontaktpersoner

Daglig leder

Prosjektleder

Prosjektleder