Jernbane-kulvert Lunde

350 tonn tung kulvert

B45 Anlegg AS og Tveito Maskin AS - En suksessfull allianse for et vellykket prosjekt!

Vi er stolte over å ha samarbeidet med Tveito Maskin AS, et solid og anerkjent maskinfirma i Lunde, Telemark. Vårt partnerskap har vært preget av flere vellykkede prosjekter sammen, og dette prosjektet var intet unntak.

På kort tid og under stopp av Sørlandsbanen, tok vi oss utfordringen med å grave tvers over jernbanen og ned til underkant av en 350 tonn tung kulvert. Med presisjon og hurtighet klarte vi å frakte inn kulverten og montere den 100% riktig før Tveito Maskin AS kunne starte sin inntil fylling og reetablering av banen.

Med kun 72 timer til rådighet viste vi våre samarbeidsevner og vårt fokus på kvalitet og effektivitet. Resultatet ble et svært vellykket prosjekt som vi er stolte av å ha vært en del av.

Vi ønsker å takke Tveito Maskin AS for deres profesjonalitet og kompetanse, som sammen med vårt team gjorde dette prosjektet til en suksess for alle parter.

Ta gjerne en titt på videoen som viser vår prosess og resultatet av dette spennende prosjektet.

Vi ser frem til flere vellykkede samarbeid i fremtiden!

Marked og anbud

Vi i B45 Anlegg AS er dedikerte til å levere tjenester av høy kvalitet, og vi mener at god forståelse av markedet og effektiv håndtering av anbudsprosessen er avgjørende for vår suksess.

B45 prosjekter

B45 ANLEGG AS leverer profesjonelle tjenester innen betongbro-konstruksjoner, tunnelportaler og hydrotekniske dammer i Sør-Øst Norge.