Moheim bru

Gang og sykkelbru på Moheim i Porsgrunn kommune.

Vi er stolte av å ha vært med på oppføringen av en ny gang og sykkelbru på Moheim i Porsgrunn kommune. Byggherren for dette prosjektet var Vestfold og Telemark fylkeskommune.

Bru: lengde 64m | Armering: slakkarmert

Vi sto overfor en ekstra utfordring med en skarp krum på brua, som krevde ekstra nøyaktighet og faglig kompetanse. Vårt erfarne team hos B45 Anlegg AS taklet denne utfordringen med profesjonalitet og presisjon. Vi planla og utførte arbeidet med stor omsorg for å sikre en trygg og funksjonell gang og sykkelbru.

Vi vil gjerne takke våre samarbeidspartnere, spesielt Tveito Maskin AS, for et godt samarbeid underveis i prosjektet. Deres ekspertise og pålitelighet bidro til at prosjektet ble gjennomført på en effektiv og vellykket måte.

Gjennom vår innsats på Moheim er vi glade for å ha bidratt til å forbedre infrastrukturen og fremme sikkerheten og tilgangen for gående og syklende i Porsgrunn kommune. Vi er stolte av å kunne sette vårt preg på et så viktig prosjekt for lokalsamfunnet.

Ta gjerne en titt på bilder og resultater fra prosjektet i vårt galleri. Dersom du er interessert i lignende prosjekter eller ønsker å samarbeide med oss, er du velkommen til å kontakte oss. Vi ser frem til å høre fra deg!

Marked og anbud

Vi i B45 Anlegg AS er dedikerte til å levere tjenester av høy kvalitet, og vi mener at god forståelse av markedet og effektiv håndtering av anbudsprosessen er avgjørende for vår suksess.

B45 prosjekter

B45 ANLEGG AS leverer profesjonelle tjenester innen betongbro-konstruksjoner, tunnelportaler og hydrotekniske dammer i Sør-Øst Norge.