BioWater Renseanlegg

Vadfos Pulp AS

Betongarbeid for Vadfos Pulp AS sitt nye renseanlegg, Bio Water, i Kragerø.

B45 Anlegg AS – din ekspert på betongarbeid for renseanlegg og lignende prosjekter

B45 Anlegg AS har utført betongarbeidene for Vadfos Pulp AS sitt nye renseanlegg, Bio Water, i Kragerø. Våre arbeider inkluderte fundamentering, bassengvegger, pumpehus og mye mer for det innovative anlegget.

Et av de mest krevende aspektene ved dette prosjektet var å bygge alle konstruksjoner mens fabrikken fortsatte å operere med daglige leveranser av tømmer og annet utstyr. Med et tett samarbeid med byggherre Vadfos Pulp AS, spesielt Einar Tafjord, klarte vi å løse logistikken på en effektiv måte. Dette inkluderte daglige møter og tett oppfølging mellom Tafjord og vår erfarne anleggsleder, Kim Vøllestad.

Betongarbeidene på dette prosjektet kunne uten tvil karakteriseres som kompliserte. Men takket være vår grundige forståelse av byggherrens forventninger og vår ekspertise innenfor bygging av renseanlegg og lignende anlegg, klarte vi å levere et godt resultat.

B45 Anlegg AS takler utfordrende prosjekter som dette. Vi har et team av dyktige fagfolk som har ekspertisen og erfaringen som kreves for å levere betongarbeid for renseanlegg og andre komplekse prosjekter.

Hvis du leter etter en pålitelig partner for ditt renseanlegg eller lignende behov, er B45 Anlegg AS det rette valget. Ta kontakt med oss i dag for å diskutere dine planer og hvordan vi kan hjelpe deg med å nå dine mål.

Marked og anbud

Vi i B45 Anlegg AS er dedikerte til å levere tjenester av høy kvalitet, og vi mener at god forståelse av markedet og effektiv håndtering av anbudsprosessen er avgjørende for vår suksess.

B45 prosjekter

B45 ANLEGG AS leverer profesjonelle tjenester innen betongbro-konstruksjoner, tunnelportaler og hydrotekniske dammer i Sør-Øst Norge.