Lærling

Det er her det begynner

Vil du være med på å forme fremtiden?

Hos oss har du muligheten til å få en verdifull lærlingeplass og kickstarte din karriere!

Vi er lidenskapelige om vårt fagfelt og tror på å investere i unge talenter. Som lærling hos oss får du muligheten til å arbeide i et stimulerende og støttende miljø, hvor du vil få utvikle dine ferdigheter og kunnskaper under veiledning av erfarne eksperter.

Søk som lærling hos B45 i dag

Vi tilbyr en spennende og variert arbeidshverdag hvor du vil bli involvert i prosjekter fra start til slutt. Gjennom praksis og opplæring vil du få en grundig innsikt i ditt fagområde, samtidig som du får muligheten til å utforske og utfordre dine grenser.

I tillegg til den verdifulle arbeidserfaringen, vil du få muligheten til å delta på kurs og workshops for å videreutvikle dine ferdigheter og holde deg oppdatert på de nyeste trender og teknologier innenfor ditt felt. Vi ønsker å sikre at du får den beste mulige starten på din karriere, og vil investere i å utvikle dine evner.

Bli lærlig hos B45.no

For å lykkes som lærling hos oss er det viktig at du er motivert, nysgjerrig og har viljen til å lære. Du bør være selvstendig, samarbeidsvillig og ha en positiv innstilling. Vi ønsker å skape et miljø hvor du kan trives og utfolde deg, samtidig som du får utfordringer som hjelper deg til å vokse både faglig og personlig.

Er du klar for å ta det første steget mot en spennende karriere? Søk nå og bli en del av vårt dynamiske team! Vi ser frem til å høre fra deg og å bli kjent med dine ambisjoner og mål.

Bli en del av vår familie hvor vi investerer i din utvikling og gir deg mulighetene du trenger for å lykkes!

Søk som lærling hos B45

Spørsmål?

Kontakt oss om du ønsker å blir vår nye lærling.

Daglig leder

Daglig leder

Prosjektleder

Prosjektleder

Anleggsleder