Fv 450 Ravnejuvet

Dalen i Telemark

B45 Anlegg AS’ siste prosjekt, Fv 450 Ravnejuvet i Dalen, Telemark.

Her har B45 Anlegg AS bygget en støttemur i betong, med en lengde på ca 50m og en høyde på 5m.

Dette var et utfordrende prosjekt på grunn av murens kurvatur og stigning, men B45 klarte å løse oppgaven på en svært god måte. Vi satte sikkerhet og kvalitet høyt, og resultatet er en støttemur som både er estetisk tiltalende og solid.

B45 er glade for å ha hatt et godt samarbeid med Vestfold og Telemark Fylkeskommune, som var byggherren på dette prosjektet og Sør Entreprenør AS som var hovedentreprenør, ble samarbeidet smidig og effektivt.

Vi er stolte av å kunne meddele at B45 Anlegg AS var ferdig med arbeidene ca. 2 uker før planlagt, og at det ikke ble registrert noen avvik underveis. HMS og kvalitet har hele tiden vært vårt fokus, og resultatene viser at dette har vært en vellykket strategi.

B45 vil gjerne takke vårt dyktige team og samarbeidspartnere for deres innsats, og ikke minst takke Vestfold og Telemark Fylkeskommune for tilliten de har vist oss som ansvarlig entreprenør.

Ta gjerne en titt på vårt galleri for å se bilder av det ferdige prosjektet, og ta kontakt med oss hvis du har behov for lignende tjenester. Vi er en pålitelig partner for alle dine anleggsbehov.

Marked og anbud

Vi i B45 Anlegg AS er dedikerte til å levere tjenester av høy kvalitet, og vi mener at god forståelse av markedet og effektiv håndtering av anbudsprosessen er avgjørende for vår suksess.

B45 prosjekter

B45 ANLEGG AS leverer profesjonelle tjenester innen betongbro-konstruksjoner, tunnelportaler og hydrotekniske dammer i Sør-Øst Norge.