Inovyn Rafnes

Inovyn Rafnes i Bamble, Telemark

B45 Anlegg AS er engasjert av Consto Sør AS som underentreprenør på betongarbeidene på Inovyn Rafnes sitt prosjekt i Bamble, Telemark.

Dette råbygget består av en kombinasjon av plasstøpte vegger med store høyder, elementdekker og skallvegger. Med svært strenge krav til kvalitet er HMS vår aller viktigste prioritet i dette prosjektet.

Våre medarbeidere har imponert både vår samarbeidspartner og byggherre med sin faglige dyktighet. Dette har resultert i at vi også har blitt tildelt byggetrinn 2 i prosjektet, basert på vår kvalitet i alle ledd i byggetrinn 1. Dette viser vår styrke innen tunge konstruksjoner i et industrielt miljø.

Hos B45 Anlegg AS er vi opptatt av å tilby varige løsninger. Om du trenger sikre og pålitelige betongarbeider, er vi det rette valget for deg. Vi har ekspertisen, erfaringen og dedikasjonen som kreves for å levere byggverk av høyeste kvalitet.

Ta en titt på vårt arbeid og kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale om dine prosjektbehov. Velg B45 Anlegg AS for varige og pålitelige betongløsninger!

Marked og anbud

Vi i B45 Anlegg AS er dedikerte til å levere tjenester av høy kvalitet, og vi mener at god forståelse av markedet og effektiv håndtering av anbudsprosessen er avgjørende for vår suksess.

B45 prosjekter

B45 ANLEGG AS leverer profesjonelle tjenester innen betongbro-konstruksjoner, tunnelportaler og hydrotekniske dammer i Sør-Øst Norge.